2017-ben ismét egy különleges lehetőséget kínáltunk néhány civil szervezetnek, hogy az MTD Hungária Kft-vel való együttműködés során egy rendkívüli adománygyűjtő tevékenységben vegyenek részt.

Meghívásos pályázat útján megkerestünk különböző tevékenységekre fókuszáló, a közelünkben tevékenykedő civil szervezeteket, hogy lehetőséget adjunk egy közülük kiválasztott egyesületnek/alapítványnak arra, hogy a Családi Napunkon árusítsa a tombolajegyet, s az így befolyt adományt, pályázatában előre meghatározott célra fordítsa majd.

Közel 40 fő részvételével, szavazás útján választottuk ki azt a szervezetet, aki végül az MTD Családi Napon árusította a tombolát.

2017-ben a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány (www.bebimento.hu) nyerte el ezt a lehetőséget, 382.000 Ft adományt sikerült gyűjteniük ezen a napon, melyet cégünk 500.000 Ft-ra kiegészített.

Az alapítvány a bevételből egy új kékfény terápiás eszközt (Bilicot LED-LED terápiás kékfényágy CE1984) vásárolt, mely a sárgaság leküzdésében segít a babáknak, és már kifejezetten rooming-in, anya melletti felhasználásra alkalmas.

Kollégáinkat a napokban vendégül látta az Alapítvány, hogy élőben is bemutassa működését és képet adjon a veszprémi kórház koraszülött osztályán dolgozók elhivatott munkájáról. Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget és további sikeres munkát kívánunk nekik!

 

Galéria