Filozófiánk

Hisszük, hogy egy vállalat számára a növekedés és a siker kulcsa a rátermett munkatársak kiválasztása. Igyekszünk olyan befogadó kollegiális légkört kialakítani, melyben a változások egyben lehetőségek, és az új ötletek, az egyén tisztelete, valamint az esélyegyenlőség pedig a sikeres munkavégzés biztosítékai.

Legfontosabb értékeink között szerepel a tisztesség és a felelősségteljesség. Hisszük, hogy ezek az alapelvek biztosítják hosszú távú sikereinket. Az elkötelezett szemléletnek és az együttműködés kultúrájának köszönhetően nálunk mindenki számít. Vállalati kultúránk egymás, vevőink és a helyi közösség tiszteletére épül.

ertekeink_falikep

 

Munkatársaink jövőnk részévé szeretnének válni. Szakmai vágyaikat, lelkesedésüket hozzák magukkal és odaadással vesznek részt a modern technológia lehetőségeivel megvalósítható termékfejlesztésekben, valamint a kiemelkedő szinten működő vevőszolgálati feladatok ellátásában.

Minden eszközt rendelkezésükre bocsájtunk annak érdekében, hogy feladataikat felelősségteljesen, a folyamatos fejlődést biztosítva végezhessék el. Vállalatként olyan környezetet szeretnénk teremteni, melyben munkavállalóink a bennük rejlő potenciálnak megfelelően fejlődhetnek és teljesíthetnek.

Az MTD tehetséges és magasan motivált, különböző szemléletű emberek közössége, akik munkájuk során egyénként és csapatban is tudásuk legjavát nyújtva, becsületesen helytállnak. Vállalati identitásunkat azok az értékek erősítik, melyeket munkavállalóink és környezetünk képviselnek.