20 évesek vagyunk, 20 fűnyírót adtunk ajándékba!

Az MTD Hungária Kft. idén lett 20 éves. Szerettünk volna osztozni örömünkben olyan civil szervezetekkel, akik cégünk dolgozóival kapcsolatban állnak (pl. a dolgozó maga tagja egy sportegyesületnek, vagy gyermeke iskolájának/óvodájának alapítványát szeretné támogatni).

Pályázatot hirdettünk ezen civil szervezeteknek, a pályamű pedig egy pikniktakaró volt. Miért épp pikniktakaró? Mint a hazai kerti szerszámok gyártásának egyik vezető szereplője, fontos számunka a kert, a fű, a szabadban eltöltött szabadidő, sport és az egyéb kikapcsolódás, mint piknikezni barátainkkal.

Várakozásainkat felülmúlták a pályamunkák, gyönyörű kézzel készített remekművek érkeztek hozzánk, melyek nagyszerű csapatmunkában készültek.

Minden nyertes egy WOLF-Garten ST 5300 A HW típusú önjáró fűnyírót vehetett át személyesen az ünnepélyes díjátadón, melyre 2016. augusztus 6-án került sor az MTD Hungária Kft. 20. születésnapja alkalmából rendezett Családi Napon.

 

A NYERTESEK LISTÁJA

Továbbá különdíjat adtunk a zsűri szerint legszebb pikniktakaró elkészítőjének, melyet a Radnóti Miklós Általános Iskola Jövőjéért Alapítvány kapott. A takarót 3-4. osztályos kézműves szakkörös diákok készítették nagy lelkesedéssel, egyéni ötletekre alapozva festették meg a képeket, melyeket utána összevarrtak. A különdíj a Villa Romana Magyar Nemzeti Múzeum Villa Romana Baláca kiállítóhelyére szóló 31 db egész napos gyermekfoglalkoztatásra (gyerek tárlatvezetés, római ruhába öltözés, kézműves foglalkozás) jogosító utalvány.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani kollégáinknak, akik segítettek a lehetőség terjesztésében és természetesen azon szervezeteknek, akik nyitottak voltak a velünk való együttműködésben és rengeteget dolgoztak a pikniktakarókon.

Galéria